ALINA NIEMAN

Unieke foto’s

September 23, 2022

< terug

Een fotoshoot die vrouwelijk is maar tegelijkertijd sterk & stoer, eens wat anders dan de penny sfeer. Klinkt dat leuk?

Afgelopen woensdag mocht ik ontzettend leuke combinatie vastleggen! Cheyenne met haar knappe tinker ruin.

Gisteren mijn eerste fotoshoot gehad met Alina. Heel fijn overleg gehad van tevoren, ze kon mij fijn begeleiden en hield een heerlijke rust. We hebben vrij unieke foto’s gemaakt, maar ze gaf mij zoveel vertrouwen dat ik dat gewoon durfde !

Voor Cheyenne was dit een stap uit haar comfort zone en dat is de reden waarom dit om stoer en sterk gaat! Ze deed het wel even & dit vond ze er van:

Gisteren mijn eerste fotoshoot gehad met Alina. Heel fijn overleg gehad van tevoren, ze kon mij fijn begeleiden en hield een heerlijke rust. We hebben vrij unieke foto’s gemaakt, maar ze gaf mij zoveel vertrouwen dat ik dat gewoon durfde!

Wil jij dus ook een stapje uit jouw comfort zone? Wil jij eens iets anders dan fotoshoot met je paard met penny sfeer? Wil jij vol trots naar je eigen foto’s kijke en denken: ik zie hier een volwassene sterke en stoere vrouw staan! Klinkt leuk toch?

Aarzel niet en stuur me een e-mail voor een vrijblijvend kennismaking gesprek!

Liefs Alina

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© ALINA NIEMAN