Unieke foto’s

Een fotoshoot die vrouwelijk is maar tegelijkertijd sterk & stoer, eens wat anders dan de penny sfeer. Klinkt dat leuk?

Afgelopen woensdag mocht ik ontzettend leuke combinatie vastleggen! Cheyenne met haar knappe tinker ruin.

Gisteren mijn eerste fotoshoot gehad met Alina. Heel fijn overleg gehad van tevoren, ze kon mij fijn begeleiden en hield een heerlijke rust. We hebben vrij unieke foto’s gemaakt, maar ze gaf mij zoveel vertrouwen dat ik dat gewoon durfde !

Voor Cheyenne was dit een stap uit haar comfort zone en dat is de reden waarom dit om stoer en sterk gaat! Ze deed het wel even & dit vond ze er van:

Gisteren mijn eerste fotoshoot gehad met Alina. Heel fijn overleg gehad van tevoren, ze kon mij fijn begeleiden en hield een heerlijke rust. We hebben vrij unieke foto’s gemaakt, maar ze gaf mij zoveel vertrouwen dat ik dat gewoon durfde!

Wil jij dus ook een stapje uit jouw comfort zone? Wil jij eens iets anders dan fotoshoot met je paard met penny sfeer? Wil jij vol trots naar je eigen foto’s kijke en denken: ik zie hier een volwassene sterke en stoere vrouw staan! Klinkt leuk toch?

Aarzel niet en stuur me een e-mail voor een vrijblijvend kennismaking gesprek!

ABOUT

HOLLY

LET ME GUESS. YOU WANT MORE OUT OF YOUR BUSINESS.

Sugar plum cupcake pastry halvah liquorice. Sweet roll croissant shortbread halvah chupa chups dessert cheesecake toffee. Gingerbread gummi bears croissant lemon drops tootsie roll gingerbread. Soufflé danish tootsie roll cake pastry pie.

Fruitcake jelly muffin sweet dessert muffin candy carrot cake jelly-o. Powder tart jelly candy tootsie roll cupcake. Jelly marzipan apple pie.

I can help you.

Gaan we samen shooten?

Upgrade voor jouw zelfvertrouwen of jouw diensten? I got you! Stuur mij gerust een berichtje en plannen wij zo snel mogelijk een call in.

CONTACT