Branding fotoshoot met Eliane van Schaik

Heading

Een fotoshoot die voor mij al anders is want jij hebt in eens een van de top paarden fotografen voor je lens die zelf al super veel weet. Daarbij komt, het is in eens in de stad en overdag. Dat betekend fel licht..

Gelukkig hou ik van uitdagingen en hadden we voldoende opties om fotoshoot succesvol te laten verlopen met geweldige resultaten.

Voor mij is het belangrijk om foto’s te maken die goed aansluiten bij de branding van de ondernemer. Zo heeft Eliane een donkere romantische stijl met een warme sfeer. Het wordt dus mijn doel om daar voor te zorgen (ja ja midden in de dag zonder haar geliefde tegenlicht).

Natuurlijk is het ook belangrijk om meerdere outfit wissels te doen, dus daar hebben we ook gebruik van gemaakt.

Dit is wat Eliane zelf er van vond:

De fotoshoot bij Alina verliep echt goed, veel beter na verwachting. Ik was best zenuwachtig gezien ik niet graag voor de lens sta‚Ķ Maar Alina heeft me gerustgesteld en zorgde voor een fijne ontspannen sfeer. Zelf vond ik het fijn om iets vast te houden zodat ik mij minder ongemakkelijk voelde, zoals mijn camera. Ik heb er top foto’s voor terug gekregen. Heel blij mee. Dankjewel Alina!

Lijkt het jou ook zo gaaf om spontane branding shoot te doen? Waar je sterk en zelfverzekerd op staat? Neem gerust een kijkje op mijn website.

ABOUT

Alina

Wil jij weten hoe een fotoshoot te werk gaat en wil jij meer leren?

In mijn blog deel ik mijn eerlijke ervaring van de shoots, resultaten en tips die ik mee kan geven. Af en toe zal ik ook wat tutorials uploaden. Benieuwd?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om geen enkel blog te missen.

I can help you.

Gaan we samen shooten?

Upgrade voor jouw zelfvertrouwen of jouw diensten? I got you! Stuur mij gerust een berichtje en plannen wij zo snel mogelijk een call in.

CONTACT