Creative vrijwerk shoots

Heading

Of eigenlijk shoots die mij ontzettend helpen bij het ontwikkelen van mijn fotografie stijl en skills!

Waarom vrijwerk en geen portfolio? Nou portfolio bouw jij op om jouw klanten te laten zien wat voor werk dat jij levert. Vrijwerk shoots zijn naar mijn mening de shoots waarbij jij jouw fantasie kunt laten uitleven, uit jouw comfort zone kunt stappen simpelweg, nieuwe dingen kunt uitproberen. Zonder dat jij je hoeft druk te maken om je stijl en of het wel bij jouw werk past.

Ik dwaal even af, want het is eigenlijk iets waar ik heel erg de mist mee inging, ik had geen vaste stijl en daardoor was het voor de klant onduidelijk wat ze van mij konden verwachten. Dus eigenlijk deed ik veel portfolio shoots.. want ja dat is wat er altijd wordt gezegd toch? Maar ik was dus geen duidelijke portfolio aan het opbouwen. Ik was ook teveel aan het uittesten bij de betaalde shoots. Klanten waren altijd tevreden maar het kostte mij ontzettend veel tijd waardoor het eigenlijk helemaal niet uitkwam.

Foto’s van de vrije werk shoots hoef je natuurlijk niet te delen, het mag natuurlijk wel. Het is ook oke als je er niet zo blij mee bent want meestal leer je daar juist van. Zo leer je zien wat jij wel en niet mooi vindt.

Maar wil jij toch beetje van beide kunnen combineren? Dus jouw fantasie haar ding laten doen maar toch er voor zorgen dat foto’s bij elkaar passen? Dan zou je bv. met presets aan de slag kunnen gaan. Die geven jou een goede basis qua kleur maar dan kan je alsnog heel veel kanten op.

Of je deelt door jou gemaakte foto’s in een reel, of een blog.

ABOUT

Alina

Wil jij weten hoe een fotoshoot te werk gaat en wil jij meer leren?

In mijn blog deel ik mijn eerlijke ervaring van de shoots, resultaten en tips die ik mee kan geven. Af en toe zal ik ook wat tutorials uploaden. Benieuwd?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om geen enkel blog te missen.

I can help you.

Gaan we samen shooten?

Upgrade voor jouw zelfvertrouwen of jouw diensten? I got you! Stuur mij gerust een berichtje en plannen wij zo snel mogelijk een call in.

CONTACT