LET ME GUESS. Jij wilt SPREKENDE foto's

Met de shoots haal ik graag jouw badass kant naar voren. Wat bedoel ik met badass? Stoer, vrouwelijk, sexy whatever it looks like in your eyes!

Wil jij vooral jouw paard laten shinen? Fine-art it is! Kunst van je eigen paard.

I can help you.

Samen met je paard

Een shoot om een badass in je naar voren te halen

Foto's waar jij zelfverzekerd op kan terug kijken! Dat is een doel, een wens die ik voor jou waar kan maken. Een combinatie van een waardevolle herinnering & unieke foto's. Foto's die toch iets anders zijn dan schattige prinsessen foto's. Foto's om jezelf sterk, zelfverzekerd en volwassen te voelen.

meer weten

or maybe you'd like...

Fine-art

Shine time voor jouw paard.

Fine-art is een relatief jonge kunststroming binnen de fotografie. Elegante maar minimalistische beelden, waarin er geëxperimenteerd wordt met het lichtinval en schaduw. Daardoor ontstaan er unieke lijnen en is geen 1 foto gelijk. Het is eigenlijk een kunstwerk van je eigen paard.

Het is mogelijk om naar mijn studio te komen samen met je paard, maar mocht het voor jou te ver weg zijn of wil je op de vertrouwde plek voor je paard blijven kan dat ook!

Kunst it is

Personal branding

Jij bent het belangrijkste onderdeel van jouw onderneming en daarom is het onmisbaar om jezelf te laten zien. Personal branding foto’s geven mensen het gevoel dat ze je leren kennen, je leuk vinden en je vertrouwen. Zo breng je jouw brand naar the next level en trek je de juiste klanten aan. Tijdens de shoot nemen we alle tijd en zorg ik dat we jouw persoonlijkheid en jouw merk in beelden vangen. Jou en je verhaal op een losse, spontane manier gefotografeerd. Je bent uniek en prachtig zoals je bent.

Meer weten

Hoe wil jij je voelen?

Zelfverzekerd 

Beelden die jij vol trots aan de muur hangt. Jij voelt je als een model!

vrouwelijk

Unieke beelden die laten zien waar jij voor staat!

Sterk

Foto's die laten zien dat jij er staat. Jij bent prachtig, zelfverzekerd, vrouwelijk & sterk.

tarieven

SUCCES STORIES

NEXT

Lieve berichten

Heel fijn overleg gehad van tevoren, ze kon mij fijn begeleiden en hield een heerlijke rust. We hebben vrij unieke foto’s gemaakt, maar ze gaf mij zoveel vertrouwen dat ik dat gewoon durfde!

Cheyenne

Ik heb de presets nu denk ik een half jaartje en ben er nogsteeds super blij mee!! Ik gebruik de presets met regelmaat en het editen gaat veeeel sneller. Ik vind deze presets vooral leuk omdat dit alleen de “basis” is en je er zelf nog van alles aan kan aanpassen. Verder zijn de warme zachte tinten super mooi en het past bij iedere foto Ook zijn de presets super makkelijk te gebruiken, ik ben er erg blij mee!!

Evie

De presets zijn makkelijk aan te passen naar eigen smaak en stijl. 9/10 keer ben ik trots op de resultaten, er komt een constant resultaat en dat vind ik fijn zodat mijn klanten ook weten wat ze kunnen verwachten.

Kety

is echt een vakvrouw die echt prachtige foto's maakt van jou en je paard. Ze legt echt de connectie vast van jou en je paard. Ze heeft heel veel geduld waardoor je echt jezelf bent tijdens de fotoshoot. 

Monique

Alina heeft geduld en neemt alle tijd voor je.Ook is ze creatief en mee denkend !!Kortom een aanrader deze dame.

Tryntsje

Ontzettend kundige, lieve meid. Veel oog voor detail en de foto's zijn echt schitterend!

Marieke

Gaan we samen shooten?

Upgrade voor jouw zelfvertrouwen of jouw diensten? I got you! Stuur mij gerust een berichtje en plannen wij zo snel mogelijk een call in.

CONTACT