Uitdagende licht omstandigheden

Heading

En i love it! De moody herfst sfeertje. Mysterieus, gezellig maar tegelijkertijd stoer!

Dit was best spannend voor me, het was prachtig in het bos maar oh zo donker. Ik besloot om ipv, mijn geliefde sony 135mm f/1.8 toch met sigma 85mm f/1.4 te gaan werken, om op die manier toch nog beetje meer licht in de foto’s te krijgen. Zelf hou ik er namelijk niet van om te veel aan iso & sluitertijd te zitten.

En kijk nou eens naar onze resultaten: dromerig, maar toch volwassen & stoer. Deze shoot zou je zelfs als een branding shoot kunnen gebruiken want Nadeche heeft haar eigen webshop met prachtige hoeden en kleding.

Mijn doel was om beelden te creƫren, die laten zien wie zij is er waar ze voor staat.

ABOUT

Alina

Wil jij weten hoe een fotoshoot te werk gaat en wil jij meer leren?

In mijn blog deel ik mijn eerlijke ervaring van de shoots, resultaten en tips die ik mee kan geven. Af en toe zal ik ook wat tutorials uploaden. Benieuwd?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om geen enkel blog te missen.

I can help you.

Gaan we samen shooten?

Upgrade voor jouw zelfvertrouwen of jouw diensten? I got you! Stuur mij gerust een berichtje en plannen wij zo snel mogelijk een call in.

CONTACT