Uitdagende licht omstandigheden

En i love it! De moody herfst sfeertje. Mysterieus, gezellig maar tegelijkertijd stoer!

Dit was best spannend voor me, het was prachtig in het bos maar oh zo donker. Ik besloot om ipv, mijn geliefde sony 135mm f/1.8 toch met sigma 85mm f/1.4 te gaan werken, om op die manier toch nog beetje meer licht in de foto’s te krijgen. Zelf hou ik er namelijk niet van om te veel aan iso & sluitertijd te zitten.

En kijk nou eens naar onze resultaten: dromerig, maar toch volwassen & stoer. Deze shoot zou je zelfs als een branding shoot kunnen gebruiken want Nadeche heeft haar eigen webshop met prachtige hoeden en kleding.

Mijn doel was om beelden te creëren, die laten zien wie zij is er waar ze voor staat.

ABOUT

HOLLY

LET ME GUESS. YOU WANT MORE OUT OF YOUR BUSINESS.

Sugar plum cupcake pastry halvah liquorice. Sweet roll croissant shortbread halvah chupa chups dessert cheesecake toffee. Gingerbread gummi bears croissant lemon drops tootsie roll gingerbread. Soufflé danish tootsie roll cake pastry pie.

Fruitcake jelly muffin sweet dessert muffin candy carrot cake jelly-o. Powder tart jelly candy tootsie roll cupcake. Jelly marzipan apple pie.

I can help you.

Gaan we samen shooten?

Upgrade voor jouw zelfvertrouwen of jouw diensten? I got you! Stuur mij gerust een berichtje en plannen wij zo snel mogelijk een call in.

CONTACT