ALINA NIEMAN

Uitdagende licht omstandigheden

September 1, 2022

< terug

En i love it! De moody herfst sfeertje. Mysterieus, gezellig maar tegelijkertijd stoer!

Dit was best spannend voor me, het was prachtig in het bos maar oh zo donker. Ik besloot om ipv, mijn geliefde sony 135mm f/1.8 toch met sigma 85mm f/1.4 te gaan werken, om op die manier toch nog beetje meer licht in de foto’s te krijgen. Zelf hou ik er namelijk niet van om te veel aan iso & sluitertijd te zitten.

En kijk nou eens naar onze resultaten: dromerig, maar toch volwassen & stoer. Deze shoot zou je zelfs als een branding shoot kunnen gebruiken want Nadeche heeft haar eigen webshop met prachtige hoeden en kleding.

Mijn doel was om beelden te creëren, die laten zien wie zij is er waar ze voor staat.

Liefs Alina

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© ALINA NIEMAN