Zwangerschaps fotoshoot | AlinaNieman Photography

Zwangerschaps shoot

Heading

Wauw, Jij bent zwanger! Zwangerschap is een bijzondere en toch voor elke vrouw een andere ervaring. Het is een prachtige fase om te vereeuwigen. Toekomstige mama staat bij een zwangerschap shoot in het zonnetje. Het is jouw liefde, voor dat wondertje, voor jouw partner en vooral liefde voor jezelf die het zo speciaal en bijzonder maakt.

Spontane momenten

Tijdens de shoot is er veel variatie, er is plaats voor spontane foto’s maar ook voor poseren. Dat verschilt per verzoek natuurlijk. Zoals ik al eerder benoemd heb, het draait om jou & ik wil deze ervaring zo aangenaam mogelijk maken. Dus zullen we nooit iets doen waar jij/jullie niet achter staan. Uit comfortzone stappen is wel leuk natuurlijk.

Variatie, meerdere outfits en locaties… als puntje op de i.

Zie ik jullie binnenkort voor mijn lens?

ABOUT

Alina

Wil jij weten hoe een fotoshoot te werk gaat en wil jij meer leren?

In mijn blog deel ik mijn eerlijke ervaring van de shoots, resultaten en tips die ik mee kan geven. Af en toe zal ik ook wat tutorials uploaden. Benieuwd?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om geen enkel blog te missen.

I can help you.

Gaan we samen shooten?

Upgrade voor jouw zelfvertrouwen of jouw diensten? I got you! Stuur mij gerust een berichtje en plannen wij zo snel mogelijk een call in.

CONTACT