ALINA NIEMAN

Pernille

April 7, 2022

< terug

Vanochtend een shoot gehad met Alina tijdens zonsopgang. Van te voren goed overleg gehad over de locatie en tips ontvangen voor de voorbereiding. Op de ochtend zelf heeft Alina heel ontspannen de tijd genomen voor ons. We hebben samen jurken uitgekozen uit haar jurkencollectie. 
Paard is wat meer een geboren model dan ik, maar Alina weet daar perfect mee om te gaan. Ze stelt me op mijn gemak en geeft hele duidelijke aanwijzingen voor poses en houdingen. Mijn paard raakte op een gegeven moment wat afgeleid, maar ook hem gunde Alina de tijd om weer te ontspannen. 
Ook zonder goed resultaat had ik al een enorm positieve ervaring overgehouden aan deze shoot, maar de foto's maken me sprakeloos. Ze zijn zoveel mooier dan ik had durven te hopen. En Alina is ook erg snel met bewerken!
Al met al is een shoot bij Alina een enorme aanrader. Of je nou geboren model bent, of wat camaraschuw, Alina maakt er wel iets prachtigs van! Gezellig kletsen met een leuke meid, knuffeltijd met je paard en als kers op de taart prachtige foto's als herinnering 🥰

In photography there is a reality so subtle that it becomes more real than reality.

COMMENTS

Reply...

PLAATS JOUW REACTIE

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© ALINA NIEMAN