Animals are a gift from above for they truly define the words unconditional love.

Samen met je paard

Jij voelt je zelfverzekerd, sterk, vrouwelijk, sexy en er is een aangename sfeer. Samen gaan wij voor echte momenten tussen jou en jouw paard, gewoon zoals jullie zijn. De connectie tussen mens en dier is mooi en belangrijk, die kun je op deze manier vereeuwigen. 

portfolio

Tarieven

Op zoek naar unieke fotoshoots van jou en jouw paard met een edgy tintje?

Ik kan jou helpen!

Met mijn 4+ jaar ervaring binnen paarden fotografie mocht ik vaak met professionele modellen werken. Daardoor heb ik kennis op gedaan om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij een shoot. Daarnaast heb ik zelf voor de lens gestaan en weet ik precies hoe het is om gefotografeerd te worden. Ook dat is een puntje op de i voor een prettige sfeer en ervaring tijdens onze shoot.

Ik ga jou helpen met jouw outfit, locatie keus en je mag een moodboard maken vooraf om mij jouw ideale fotoshoot over te brengen. 

Mijn focus ligt op wat JIJ wilt als eindresultaat! Ik regel het voor je, jij hoeft alleen maar te komen en natuurlijk jouw paard mee te nemen!

E-mail

stap 01

Neem alsjeblieft even de tijd om op mijn website te kijken. Zo zie je mijn werk en hoe ik te werk ga. Klinkt het allemaal leuk en spreekt mijn stijl jouw ook aan? Dan zie ik heel graag jouw mailtje tegenmoed met eventuele vragen of zelfs om een vrijblijvend intake gesprek in te plannen. Jouw mail beantwoord ik zo snel mogelijk.

Intake

stap 02

Tijdens een intake gesprek is er voldoende ruimte voor vragen en natuurlijk jouw ideeën. Ik ben er van overtuigd dat je eigenlijk direct na de intake al weet is dat het of is dat het niet. En voel je vrij om aan te geven dat je liever verder zoekt, no bad feelings.

Voorbereiding

stap 03

Na onze intake gesprek weet jij wat jou te wachten staat. Jij mag nu een moodboard maken om mij te laten zien hoe jouw droom foto's er uit zien. Denk bijvoorbeeld aan de outfits, locaties, make-up en haar. Welke soort licht spreekt je aan gouden uurtje of een moody bewolkte dan? Dat geeft namelijk een compleet andere sfeer aan het resultaat. Iets om goed over na te denken.

De shoot

stap 04

Tijdens de shoot ga ik jullie er door heen leiden. Ik vertel je wat je kunt doen om de shoot spontaan en echt te houden. Daarnaast praat ik.. best veel om eerlijk te zijn haha. Want die akward stiltes... oeff is niet leuk en absoluut niet gezellig. Mijn doel is jou soort van laten vergeten dat ik er ben met de camera en jou volledig laten genieten.

Ik mag dan wel graag praten maar rust en harmonie staat voorop. Er is nooit tijdsdruk en passen we volledig aan aan jouw paard. Hij is wel een beetje... de baas.

Na de shoot

stap 05

Quality over quantity. Ik ga zorgvuldig de 3 allerbeste foto's voor je uitkiezen en bewerken in top kwaliteit waarin ik zorg dat verschillende poses, outfits & composities zichtbaar zijn. Zo heb je alvast een voorproefje of te wel resultaat van de shoot. Deze worden via WeTransfer naar je toe gestuurd per mail. 

Ook de dezelfde mail krijg jij de foto overzicht. Deze is zorgvuldig gesorteerd zodat er geen 10 identieke foto's tussen staan waar je keuze stress van krijgt. Ik haal ook alle foto's met bv: ogen dicht er uit. 

Ik snap heel goed dat fotos's uitzoeken een uitdaging kn zijn & daarvoor mag jij mij altijd benaderen en kan ik met je mee kijken. Daar krijg je alle tijd voor. 

Op het moment dat je klaar bent met het uitzoeken van de foto's ga ik voor je aan de slag en ontvang je deze binnen 2 week. Dan heb je digitale foto's binnen en heb je voldoende beeld materiaal voor sociale media. Maar dat is nog niet alles...

Alle foto's die je digitaal hebt, ga ik ook nog eens voor je afdrukken en deze krijg je toe gestuurd als een leuk foto pakketje.

Recensie

stap 06

Om mijn werk zo goed mogelijk te blijven doen en blijven te ontwikkelen zou ik een recensie enorm waarderen. Het is natuurlijk ook ontzettend leuk om te lezen als de shoot helemaal naar wens is verlopen.

Prachtige fotoshoot bij Alina gehad samen met mijn Friese ruin .Met Super gaaf resultaat. Alina heeft geduld en neemt alle tijd voor je. Ook is ze creatief en mee denkend! Kortom een aanrader deze dame. 

Ontzettend kundige, lieve meid. Veel oog voor detail en de foto's zijn echt schitterend! Zeker een aanrader!!

Marieke

Het is zeker wat voor jou als...

x

je wilt een waardevolle herinnering, of het nou sport/actie is, portret of fine-art

x

je prachtige foto's voor aan de muur wilt of voor de sociale media

x

je wilt je sterk & zelfverzekerd voelen, mijn klanten voelen zich nooit onzeker voor de lens.

x

je wilt jezelf als een professioneel model voelen voor 1 dag

OMG, GIMME!

x

tevreden bent met de telefoon foto's

x

geen waarde ziet in herinneringen & liever voor sprookje penny sfeer gaat

Het past niet bij je als..

x

je van dromerige, warme & warme stijl houdt met mooi gebalanceerd contrast

INTRODUCING

I need this!

Wat is nou zo bijzonder?

Wij focussen ons op uniek, edgy, vrouwelijk, volwassen & sterk.  Mijn mening is namelijk: paarden shoots hoeven niet schattig te zijn.. Herken jij dat? Dromerig maar toch stoer! Daarnaast ga ik altijd voor zoveel mogelijk afwisseling.

I want this

01

Let the magic happen

Nog even samengevat in het kort:

 • Deze fotoshoot is helemaal naar wens in te vullen rijfoto's, actie of portret. Wil jij dus foto's van alleen je paard? Kan dat ook.
 • Nooit tijdsdruk, ik neem alle tijd voor jullie
 • Vooraf goed contact over verloop van de fotoshoot en tips
 • Vooraf een moodboard en hulp bij outfit keus
 • 5 digitale, zorgvuldig bewerkte foto's op origineel formaat (+/- 5000x3000 pixels). Deze zijn geschikt voor het afdrukken en ook voor Social Media incl. 2 reels
 • Jij kiest je eigen foto's uit en natuurlijk is het mogelijk om extra foto's te bestellen incl. een fotopakket met afgedrukte foto's 

€175,- excl.reiskosten €0.30 p/km

intake

02

It's your time to shine

Nog even samengevat in het kort:

 • Deze fotoshoot is helemaal naar wens in te vullen rijfoto's, actie of portret. Wil jij dus foto's van alleen je paard? Kan dat ook.
 • Nooit tijdsdruk, ik neem alle tijd voor jullie
 • Vooraf goed contact over verloop van de fotoshoot en tips
 • Vooraf een moodboard en hulp bij outfit keus
 • 2 locaties naar keus
 • 9 digitale, zorgvuldig bewerkte foto's op origineel formaat (+/- 5000x3000 pixels). Deze zijn geschikt voor het afdrukken en ook voor Social Media incl. 2 reels
 • Jij kiest je eigen foto's uit en natuurlijk is het mogelijk om extra foto's te bestellen incl. een fotopakket met afgedrukte foto's 

€245,- excl.reiskosten €0.30 p/km

Intake