Animals are a gift from above for they truly define the words unconditional love.

Samen met je paard

Jij voelt je zelfverzekerd, sterk, vrouwelijk, sexy en er is een aangename sfeer. Samen gaan wij voor echte momenten tussen jou en jouw paard, gewoon zoals jullie zijn. De connectie tussen mens en dier is mooi en belangrijk, die kun je op deze manier vereeuwigen. 

portfolio

Tarieven

Op zoek naar unieke fotoshoots van jou en jouw paard met een edgy tintje?

Ik kan jou helpen!

Met mijn 3+ jaar ervaring binnen paarden fotografie mocht ik vaak met professionele modellen werken. Daardoor heb ik kennis op gedaan om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij een shoot. Daarnaast heb ik zelf voor de lens gestaan en weet ik precies hoe het is om gefotografeerd te worden. Ook dat is een puntje op de i voor een prettige sfeer en ervaring tijdens onze shoot.

Ik ga jou helpen met jouw outfit, locatie keus en je mag een moodboard maken vooraf om mij jouw ideale fotoshoot over te brengen. 

Mijn focus ligt op wat JIJ wilt als eindresultaat! Ik regel het voor je, jij hoeft alleen maar te komen en natuurlijk jouw paard mee te nemen!

E-mail

stap 01

Klinkt het allemaal leuk? Stuur me gerust een e-mail & kunnen we een intake gesprek (vrijblijvend) inplannen.


Intake

stap 02

Stap 2 is een intake (vrijblijvend), uit ervaring heb ik kunnen leren dat een intake gesprek van te voren enorm veel drempels weg neem. Zo hebben we elkaar gezien en is het makkelijker om na te gaan hoe de samenwerking gaat verlopen.

Voorbereiding

stap 03

Na onze intake gesprek weet jij wat jou te wachten staat. Jij mag nu een moodboard maken om mij te laten zien wat een BadAss voor jou inhoudt.  Samen gaan wij brains stormen wat perfect bij jou past om een werkelijke droom shoot te gaan houden

De shoot

stap 04

Een shoot om niet te vergeten, waardevolle momenten & zachte aanrakingen. Jij voelt je mooi en zelf verzekerd. Ik neem alle tijd voor je & geloof me... Jij gaat stralen!

Na de shoot

stap 05

Na dat onze fotoshoot plaats heeft gevonden, krijg jij binnen 2 dagen 1 voorproefje en natuurlijk een foto overzicht waarin jij jouw favoriete foto's kunt selecteren. 

Als jouw selectie klaar is ontvang je binnen 2 week al jouw zorgvuldig bewerkte foto's  en binnen 4 week een leuk foto pakket.

Recensie

stap 06

Om mijn werk zo goed mogelijk te blijven doen en blijven te ontwikkelen zou ik een recensie enorm waarderen. Het is natuurlijk ook ontzettend leuk om te lezen als de shoot helemaal naar wens is verlopen.

Prachtige fotoshoot bij Alina gehad samen met mijn Friese ruin .Met Super gaaf resultaat. Alina heeft geduld en neemt alle tijd voor je. Ook is ze creatief en mee denkend! Kortom een aanrader deze dame. 

Ontzettend kundige, lieve meid. Veel oog voor detail en de foto's zijn echt schitterend! Zeker een aanrader!!

Marieke

Het is zeker wat voor jou als...

x

je wilt een waardevolle herinnering

x

je prachtige foto's voor aan de muur wilt of voor de sociale media

x

je wilt je sterk, zelfverzekerd en volwassen voelen

x

je wilt jezelf als een professioneel model voelen voor 1 dag

OMG, GIMME!

x

tevreden bent met de telefoon foto's

x

geen waarde ziet in herinneringen & liever voor sprookje penny sfeer gaat

Het past niet bij je als..

x

je wilt eens iets anders dan dromerige, schattige prinsessen foto's

INTRODUCING

I need this!

Wat is nou zo bijzonder?

Wij focussen ons op uniek, edgy, vrouwelijk, volwassen & sterk.  Mijn mening is namelijk: paarden shoots hoeven niet schattig te zijn.. Herken jij dat? Doel is: om jou als een ware model te laten voelen, ontspannen sfeer te creëren. Door mijn ervaring binnen de fotografie en goeie skills om aan te sturen hoef jij enkel te genieten van het moment & de rest regel ik voor je.

I want this

01

It's your time to shine

Jij voelt je zelfverzekerd en vrij. Tegelijkertijd stoer en vrouwelijk. Het is jullie tijd om te shinen.

  • Deze fotoshoot is helemaal naar wens in te vullen rijfoto's, actie of portret
  • Nooit tijdsdruk, ik neem alle tijd voor jullie
  • Vooraf goed contact over verloop van de fotoshoot en tips
  • Vooraf een moodboard en hulp bij outfit keus
  • 8 digitale, zorgvuldig bewerkte foto's op origineel formaat (+/- 5000x3000 pixels). Deze zijn geschikt voor het afdrukken en ook voor Social Media
  • incl. 5 reels
  • Jij kiest je eigen foto's uit en natuurlijk is het mogelijk om extra foto's te bestellen
  • incl. een fotopakket met afgedrukte foto's 

€245,- excl.reiskosten

intake