ALINA NIEMAN

Mijn favorieten

Waarom een lifestyle fotoshoot?

Misschien vraag je jezelf af, wat een lifestyle shoot precies inhoudt. Deze shoot zit tussen branding foto’s en documentaire fotografie in. Bij lifestylefotografie leg ik het leven, JOUW leven, vast zoals het is. Zonder te wachten op het perfecte moment, leggen we juist de alledaagse momenten vast en maken er iets speciaals van. Ik loop een dagje met je en leg in detail vast hoe jij aan het werk bent, een dagje naar het strand gaat of tijd doorbrengt met familie of vrienden. 
Als je verlangt naar echte, openhartige foto’s, is een lifestyle shoot absoluut iets voor jou. Het is een ideale manier om op de foto te gaan als je geen gestylde shoot wilt of het ongemakkelijk vindt om te poseren voor de camera. Ik garandeer je dat het een onwijs leuke ervaring is, die je zelfvertrouwen een boost gaat geven. We kunnen foto’s maken op verschillende locaties en je kunt meerdere keren van kleding wisselen, zodat je lekker veel variatie krijgt. Deze lifestyle shoot wordt een waardevol document, die je kunt gebruiken voor je persoonlijke fotocollectie, maar ook heel geschikt is om jouw business op een unieke manier vast te leggen.  

5 redenen om lifestyle shoot te doen

FOTOSHOOT BOEKEN

ongeveer 1 tot 1,5 uur | €285,- excl. €0,23 p/km reiskosten vanaf 9545TD

1. Op je gemak voor de camera, op de foto zoals je werkelijk bent

2.Veel variatie door afwisseling van locaties en het licht en de kleuren van vroeg in de ochtend tot laat in de middag 

3. De alledaagse momenten en routines zijn de meest dierbare herinneringen

4. Je ziet jezelf en je bedrijf letterlijk vanuit een ander perspectief, dit geeft een frisse blik en nieuwe ideeën 

5. Je neemt mensen mee in jouw complete verhaal, waardoor ze snel een connectie met je voelen

Lifestyle fotoshoot voor dromers

FOTOSHOOT BOEKEN

ongeveer 1 tot 1,5 uur | €285,- excl. €0,23 p/km reiskosten vanaf 9545TD

Ben jij geen ondernemer maar wil je een leuke ervaring en prachtige foto"s?
Ik ga jou er bij helpen!

(online) kennismaking om jouw wensen te bespreken
moodboard ter inspiratie
styling tips
1-1,5 uur fotograferen op locatie
meerdere outfit wissels mogelijk
al je beelden te bekijken in de online fotogalerij
25 hoge kwaliteit lifestyle foto’s 
Zorgvuldige nabewerking
levering binnen 14 dagen

Next >

Vanochtend een shoot gehad met Alina tijdens zonsopgang. Van te voren goed overleg gehad over de locatie en tips ontvangen voor de voorbereiding. Op de ochtend zelf heeft Alina heel ontspannen de tijd genomen voor ons. We hebben samen jurken uitgekozen uit haar jurkencollectie. 
Paard is wat meer een geboren model dan ik, maar Alina weet daar perfect mee om te gaan. Ze stelt me op mijn gemak en geeft hele duidelijke aanwijzingen voor poses en houdingen. Mijn paard raakte op een gegeven moment wat afgeleid, maar ook hem gunde Alina de tijd om weer te ontspannen. 
Ook zonder goed resultaat had ik al een enorm positieve ervaring overgehouden aan deze shoot, maar de foto's maken me sprakeloos. Ze zijn zoveel mooier dan ik had durven te hopen. En Alina is ook erg snel met bewerken!
Al met al is een shoot bij Alina een enorme aanrader. Of je nou geboren model bent, of wat camaraschuw, Alina maakt er wel iets prachtigs van! Gezellig kletsen met een leuke meid, knuffeltijd met je paard en als kers op de taart prachtige foto's als herinnering 🥰

Lieve berichtjes

Next >

Prachtige fotoshoot bij Alina gehad samen met mijn Friese ruin .Met Super gaaf resultaat .Alina heeft geduld en neemt alle tijd voor je.Ook is ze creatief en mee denkend !!Kortom een aanrader deze dame 👏😊

Lieve berichtjes

Next >

Ontzettend kundige, lieve meid. Veel oog voor detail en de foto's zijn echt schitterend! Zeker een aanrader!!! 😍

Lieve berichtjes

Kim

Next >

Een hele leuke en mooie shoot gehad samen met mijn 2 paardjes. Goed contact gehad vooraf de shoot. Na de shoot kreeg ik dag er na al 2 foto's en mogelijkheid om de foto's te kiezen. 3 dagen later waren alle foto's af. Ik ben ontzettend blij met de foto's en ook hele leuke reacties op ontvangen. 

Alina heeft geduld & komt vertrouwd over

Lieve berichtjes

Manon Gankema

Next >

"Vanmorgen een super leuke fotoshoot gehad bij Alina. Onwijs genoten van de fotoshoot! Zeker een aanrader! 🥰 Zoveel tijd en geduld! Heeeel fijn 😄
& het resultaat mag er zijn hoor! Wat ben ik verliefd op de foto’s ❤️
Zeker een aanrader! Je doet je werk goed 🥰" 

Wat ben ik verliefd op de foto’s ❤️

Lieve berichtjes

- Eliane Van Schaik

Next >

De fotoshoot bij Alina verliep echt goed, veel beter na verwachting. Ik was best zenuwachtig gezien ik niet graag voor de lens sta... Maar Alina heeft me gerustgesteld en zorgde voor een fijne ontspannen sfeer. Zelf vond ik het fijn om iets vast te houden zodat ik mij minder ongemakkelijk voelde, zoals mijn camera. Ik heb er top foto's voor terug gekregen. Heel blij mee. Dankjewel Alina!

alina heeft mij gerust gesteld en zorgde voor een fijne ontspannen sfeer

Lieve berichtjes

- Miranda Pinkster

Next >

Voor het eerst een fotoshoot met Alina gehad, ze is niet alleen een super goeie vriendin, maar ook een superfotograaf! Ik heb weinig ervaring om voor de camera te staan, laat staan poseren. Alina weet je gerust te stellen, geeft ook hele goede tips en adviezen. Ik ben erg blij met het resultaat, het geeft mij weer een stukje zelfvertrouwen, dit was ook de reden dat ik graag een fotoshoot wou, om een beter zelfbeeld te krijgen.

Kwaliteit, professionaliteit & waarde

Lieve berichtjes

Joyce Capellen

Next >

Supergave fotoshoot mogen doen bij Alina 😍 ze is een erg goede fotografe met echt oog voor paardenfotografie!! De shoot is in alle rust waardoor je alle tijd hebt om je te focussen op je paard! Ze heeft ook echt de band tussen ons vast kunnen leggen! Nog beter dan ik ooit had verwacht 😇 Een hele fijne en leuke ervaring en fantastische foto's van mijn topper!! Ik raad haar zeker aan en ga sowieso nog vaker met haar samenwerken ❤️

bedankt Alina voor mijn droomfoto's werkelijkheid te maken 

Monique Bolwijn

Next >

Na meegedaan te hebben aan een facebook actie heb ik een fotoshoot gewonnen bij Alina Nieman Photography. 
Er waren zoveel leuke foto's dat ik zelfs nog extra heb bijbesteld. In een hele originele verpakking heb ik de foto's snel mogen ontvangen. Ik ben super blij met het resultaat en zou Alina zeker aan willen bevelen!!

Er waren zoveel leuke foto's dat ik zelfs nog extra heb bijbesteld!

Mariska Scheper

Next >

afgelopen zondag heb ik fotoshoot samen met mijn paardjes gehad. en wauw wat ben ik er blij mee wat een fantastische resultaten! een hele fijn samenwerking gehad. Ze neemt rustig de tijd en stelt je erg op je gemak. En vond de Combinatie met make up door Amandarealize heel gaaf!

Ze neemt rustig de tijd en stelt je erg op je gemak

Samantha Wilpstra

Next >

ALLE MENSEN BOEKEN BIJ ALINA!!!!! 😍

Heb jij altijd al droom foto's willen hebben? Dan ben je bij haar op het goede adres. Mijn ervaring? Geweldig. Wat hebben we prachtig resultaat neer gezet, een droom shoot. Alina ik ben blij met je, en dankbaar voor de mooie foto's!! Nogmaals bedankt 😘😘

Het was een absolute droomshoot

Laura

Next >

Alina levert prachtige kwaliteit. Ik had niemand anders de band tussen mij en mijn paard beter kunnen laten vastleggen dan dat zij gedaan heeft!

Ook de aandacht die ze besteedt aan de afwerking en het uiteindelijke resultaat getuigt van enorme kwaliteit en passie voor haar werk! Ze is echt een aanrader!

Niemand had de band tussen mij en mijn paard beter kunnen vastleggen

Natasja Geel

Next >

Absoluut een aanrader!! Ontzettend dankbaar dat Alina mijn paard Pretzel en mij op de foto heeft gezet. Het was onze eerste fotoshoot en we zijn zoooo blij met het resultaat! Wat een lieve fijne dame om mee te werken. Ze had enorm veel geduld en een goede dosis humor. Ze heeft ons prachtig op de foto gezet, en heeft ook echt de band en liefde tussen mij en mijn paard vast weten te leggen... Alina, ik ben je ontzettend dankbaar! Tot volgende keer!

Alina had enorm veel geduld en een goede dosis humor!

Angela Meedendorp

Next >

Alina is echt ontzettend goed in haar vak! De foto's zijn prachtig geworden en wat ben ik er blij mee 😍
Alina heeft me ontzettend om mijn gemak gesteld en advies gegeven hoe ik en mijn paard nog mooier op de foto konden komen. Ze is enorm rustig in haar werk en neemt alle tijd. Enorm fijn als je paard wat ongeduldig begint te worden uiteindelijk ☺️
Tijdens de shoot laat Alina je echt bezig zijn met je paard en vergeet je zelfs dat je gefotografeerd wordt wat ontzettend fijn is als je zoals mij wat spanning voor de shoot aan hebt. Toen we eenmaal begonnen te shooten verdween alle spanning weg. Alina ik vond het super gaan en kan echt iedereen jou aanraden om een shoot bij je te nemen. Het blijft zeker niet bij deze ene shoot. Dankjewel Alina❤️📸

Ik vergat zelfs dat ik gefotografeerd werd, ik kan Alina iedereen aanraden!

Dankjewel voor je bericht!

CONTACT

Snel samen shooten?

Vertel me alvast een beetje over jezelf, misschien heb je nog vragen?
Je mag het via contact formulier doen of mij een e-mail sturen: hello@alinaniemanphotography.com

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© ALINA NIEMAN