ALINA NIEMAN

de Cursus voor fotografen

Alles wat ik ooit gegoogeld heb maar net niet dat ene antwoord kon vinden.  Wil jij ook meer met je hobby/bedrijf maar weet je niet waar je beginnen kunt? Wil je meer leren over editen?

Ik herken het & daarom heb ik deze cursus gemaakt! 


+ presets

wat ga ik jou vertellen?

Ik deel met jou hoe ik mijn foto's bewerk, hoe je dezelfde technieken heel erg gevarieerd kunt gebruiken. Ik wil jou laten zien dat editen helemaal niet lang en moeilijk hoeft te zijn. Wij gaan verschillende kanten op zoals: een natuurlijke bewerking of juist echt een sprookjes foto. Ook laat ik zien dat een onderbelichte foto nog echt wel mooi gemaakt kan worden.

investering 

de cursus voor fotografen

Heb jij ook wel eens naar bepaalde foto bewerking tips gegoogeld maar kreeg je nooit dat ene antwoord? Wil jij meer met je hobby/bedrijf?

Ik herken het & daarom heb ik deze cursus gemaakt! 

+ presets

wat ga ik jou vertellen?

Ik deel met jou hoe ik mijn foto's bewerk, hoe je dezelfde technieken heel erg gevarieerd kunt gebruiken. Ik wil jou laten zien dat editen helemaal niet lang en moeilijk hoeft te zijn. Wij gaan verschillende kanten op zoals: een natuurlijke bewerking of juist echt een sprookjes foto. Ook laat ik zien dat een onderbelichte foto nog echt wel mooi gemaakt kan worden.

investering


Extra RAW foto's om op te oefenen (mocht je de foto's online willen delen vergeet
mij @alinaniemanphotography niet te taggen, anders maak je inbreuk op mijn auteursrechten)

- Tips om doelen te stellen
- Zelfvertrouwen, zelf verzekerd zijn & jezelf niet meer vergelijken
- Ondernemen, succes & zakelijk denken
- Jezelf niet meer begrenzen 
- Uitbreiden van je bedrijf of hobby
- Tips om zelf een project te beginnen


voor deze cursus is het handig als je enkele basis kennis in adobe lightroom/camera raw & adobe photoshop hebt. 

- Het bewerken in Adobe lightroom, kleur correcties, ruis verminderen. Tips om eigen presets te maken. 
- Dodge & burn
- Kleurcorrectie
- Ongewenste stofjes & vlekjes verwijderen
- Tips om zelf presets te maken
- Huid verbetering
- Reflectie in het water
- Storende objecten weg werken
- Overbelichte foto editen & fotograferen in fel zonlicht
- Foto edit met bruine tinten
- Foto edit voor gouden uur
- Foto's met bloesem
- NEW winterse tutorial
- NEW werken met veel contrasten
- NEW fotografie stijlen

Ruim 3 uur aan video material en met de loop van de tijden komen er alleen maar meer bij.

Oefen bestanden, zo kan jij met mij mee editen.

Er komen Q&A voor extra ondersteuning 

Online video's

Hoe werkt het?

De cursus bestaat uit meerdere video's zodat de informatie goed bij je blijft.

De video's

Downloads

Presets

Die kan jij net zo vaak bekijken als je maar wilt. Ook blijven ze gewoon voor je online staan. Dus wil jij ze met een jaar nog bekijken dan kan dat gewoon.

Naast de foto bewerking tutorials heb ik nog een e-boek voor je waarin ik mijn tips met je deel over mijn fotografie bedrijf & zelf vertrouwen.

Voor de bepaalde tutorials gebruik ik presets, die krijg je er natuurlijk bij. Extra leuk toch?investering

Dus wil jij weten hoe ik mijn foto's bewerk op een hele veelzijdige manier? Wil jij meer met je hobby/bedrijf? Wil jij wat tips om zelf presets te maken & je eigen stijl vinden?

Op het moment staan er maar liefst 9 tutorials online van meer dan 4 uur, presets & e-boek. In de toekomst komen er meerdere video's bij. Op basis van de informatie die er bij komt zal de tarief ook stijgen.

Normaal kost een mini cursus € 35,- en nu krijg jij 10 video's + pep-talk + presentatie voor:


€ 145,- incl. btw

Evie

Next >

Ik heb de presets nu denk ik een half jaartje en ben er nogsteeds super blij mee!! Ik gebruik de presets met regelmaat en het editen gaat veeeel sneller. Ik vind deze presets vooral leuk omdat dit alleen de “basis” is en je er zelf nog van alles aan kan aanpassen. Verder zijn de warme zachte tinten super mooi en het past bij iedere foto😃 Ook zijn de presets super makkelijk te gebruiken, ik ben er erg blij mee!!

nog steeds super blij mee

Kety

Next >

De presets zijn makkelijk aan te passen naar eigen smaak en stijl. 9/10 keer ben ik trots op de resultaten, er komt een constant resultaat en dat vind ik fijn zodat mijn klanten ook weten wat ze kunnen verwachten.

Fijn en gemakkelijk in gebruik

ALM Fotografie

Next >

Alina geeft duidelijke instructies en alles is op beeld vast gelegd, als ze lang bezig is met 1 onderwerp dan versnelt ze deze wat erg fijn is. Ze werkt lekker door maar wel op een tempo dat te volgen is. Zelf heb ik weinig geduld als het om video's kijken gaat, maar deze video's kijken heel makkelijk weg. Ook vind ik het leuk dat het RAW bestand wordt meegeleverd zodat je direct zelf kan proberen. Ik heb ontzettend veel trucjes geleerd van Alina, terwijl ik toch al veel over Photoshop wist.

Duidelijke instructies!


Next >

Ik heb je presets gekocht! En wat zijn ze fijn om te gebruiken en verder aan te passen! Echt complimenten ze zijn geweldig!

Presets warm neutrals


Next >

Hoi hoi. Wil alleen even zeggen dat ik echt superblij ben met je presets! Wat zijn ze mooi! Hier en daar natuurlijk wel wat moeten tweaken maar dat kan ook niet anders. Heb echt al verschillende presets gekocht maar nog niet zoals die van jou. Dus dikke pluim!

Presets warm neutrals

FiekeDeRooij_fotografie

Next >

Hoi hoi. Wil alleen even zeggen dat ik echt superblij ben met je presets! Wat zijn ze mooi! Hier en daar natuurlijk wel wat moeten tweaken maar dat kan ook niet anders. Heb echt al verschillende presets gekocht maar nog niet zoals die van jou. Dus dikke pluim!

Presets warm neutrals

De videocursus was zo fijn! Ik zou hem iedereen aanbevelen. Ik had geen ervaring met Lightroom en Photoshop toen ik de video ging volgen. Tijdens de video werden alle stappen rustig uitgelegd en was het goed te volgen. Zelfs als nieuwkomer/beginner heb ik een geweldig eindresultaat behaald, dankzij Alina. Ik ga zeker verder oefenen en deze video er nog vaker bijpakken!

Een geweldig resultaat behaald dankzij Alina!

Next >

Jamie Markman

Next >

Je tutorial bekeken en hij was super fijn! Ik heb eindelijk meer dingen geleerd over Lightroom want sommige dingen snapte ik niet. Ook heb je de tools in Photoshop uitgelegd op een fijne manier waardoor ik ze nu ook beter kan gebruiken! ik kan zeker wat mee, ook met mijn eigen bewerkingen. Ik heb veel meer inzicht!

Ik heb veel meer inzicht!

Next >

Ik zou hem aan iedereen aanbevelen. Ik had geen ervaring met Lightroom en Photoshop toen ik de video ging volgen. Tijdens de video werden alle stappen rustig uitgelegd en was het goed te volgen. Zelfs als beginner in deze apps heb ik geweldig eindresultaat behaald door Alina.

De video cursus is zo fijn

Next >

Weer echt een cursus waar iedereen wat aan heeft! Echt een aanrader voor iedereen! Alina legt alles super duidelijk uit zodat het voor iedereen goed te volgen is of je nu veel of weinig kennis hebt van photoshop en lightroom. Ook wordt het bestand van de foto meegeleverd zodat je zelf lekker kunt oefenen.

WAuw wat een mooie en leervolle cursus

bram van raaij 

Next >

De tutorial om een gouden uurtje te creëren van Alina is zo leerzaam! Ik kende lightroom en photoshop al een klein beetje, maar ik heb zoveel dingen geleerd die ik niet wist. Door deze cursus is veel van deze programma's duidelijk geworden. Alina legt het rustig en goed uit. Hierdoor is het goed te volgen en fijn om naar te luisteren. Verder wordt je echt meegenomen in haar manier van bewerken, wat ontzettend leerzaam is. Ik raar deze cursus/tutorial aan iedereen aan. 

Zo leerzaam

Gabriela Jager 

Next >

Wat ben je geduldig en grappig terwijl je het zo goed uitlegt. Van deze workshop heb ik niet alleen heel veel geleerd maar ook nog eens motivatie gekregen. Want wow dankzij jou kan ik foto's die ik eerder weg zou gooien nu zo mooi opknappen en nabewerken.
Bedankt voor het delen van jouw kennis.

ONWIJS BEDANKT VOOR DE SUPER DUIDELIJKE ONLINE WORKSHOP

ELINE PHOTOGRAPHY

MEER OVER MIJ

spontane fotograaf, momboss, echtgenote, dromer & dieren liefhebber.

Alina...

Ik ben Alina, fotograaf gespecialiseerd in personal branding shoots en 
lifestyle shoots & natuurlijk paarden shoots. Mijn foto's weerspiegelen jou, je talent en 
het verhaal van je merk. 

M’n vrije tijd besteed ik het liefst aan m’n gezin, m’n dieren en 
persoonlijke ontwikkeling. Hoewel ik op het Groningse platteland woon, 
heeft Parijs mijn hart gestolen en droom ik van tropische oorden
als Bali, de Malediven en Hawaï

naar boven

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© ALINA NIEMAN