ALINA NIEMAN

Samen met mijn gezin wonen wij op een boerderij, in een klein sprookjesachtig dorpje. Wij houden allebei erg veel van dieren. Paarden, koeien, honden & katten. Nu snap je waarom ik de band tussen mens en dier vast wil leggen. Compleet plaatje van onze leefomgeving... Dat motiveert mij om mijn eigen stijl te creëren. 

Naast mijn fotografie bedrijf hebben wij ook een grond verzet bedrijf, dat is de passie van mijn man waar ik ook een in mee help. Dus naast fotograferen & paardrijden kun jij mij ook zien trekker rijden.


uit Groningse Bourtange 

een fotografe 

fotograaf, moeder, echtgenote, ondernemer, dromer& dieren liefhebber

bekijk portfolio

Ik zie het fotograferen als een "tool" om te laten zien hoe ik de wereld zie. Zoals ik hierboven al zei, ik ben een dromer & dat kun je ook terug zien in mijn werk. 

In fotografie kan ik mijn rust vinden, dat maakt het mijn passie. Elke fotoshoot is weer een ontzettend leuke ervaring met veel mogelijkheden.

Heb jij nog vragen? Neem gerust contact met me op!

wat betekend fotografie voor mij:

contact

Stephan ( mijn man) & onze zoon Ian

ONS GEZINNETJE

favorieten

Next >

Ik kan ontzettend genieten van de zee & strand en dat vooral tijdens een zonsopgang of ondergang. Zo een uitzicht wordt je toch stil van? Op een dag kan ik hier een foto toevoegen van een prachtige zonsondergang op Bali!

ZEE!

favorieten

Next >

Dat zijn ook van die dingen waar ik heel erg veel tijd aan kan besteden. Tijdens shoppen maar ook thuis zit ik regelmatig een "home spa" te organiseren. HEERLIJK.

MAKE-UP & SELF CARE 

favorieten

Next >

Heerlijk gaan rijden ergens in een bos, of wat nog op mijn verlang lijstje staat STRAND!

EEN HEERLIJKE BUITENRIT

favorieten

dit zijn mijn

Dankjewel voor je bericht!

CONTACT

Snel samen shooten?

Vertel me alvast een beetje over jezelf, misschien heb je nog vragen?

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© ALINA NIEMAN