HI, Ik ben alina. Jouw persoonlijke fotografe.

FOTOGRAAF,  MOEDER, ECHTGENOTE, DROMER & DIERENLIEFHEBBER

Hallo! Ik ben Alina, een trotse moeder van een prachtige zoon, die mijn wereld verlicht met zijn ondeugende glimlach en eindeloze energie. Samen met mijn geweldige echtgenoot genieten we van het leven op onze boerderij, waar vrijheid en ruimte de essentie van ons bestaan vormen.

Al acht jaar lang koesteren we de band van ons huwelijk, en elke dag brengt nieuwe vreugde en verdieping in onze relatie. Onze boerderij is niet alleen ons huis, maar ook onze heilige plek waar we samen bouwen aan herinneringen en dromen.

Nog een van onze vreugdes zijn de paarden. Mijn Haflinger ruin, een majestueus wezen dat al twee jaar lang mijn trouwe vriend is, stelt me in staat om al mijn dromen waar te maken in de wereld van de paardensport. Zijn kracht en gratie zijn een bron van inspiratie voor mij elke keer dat we samen de paden verkennen.

Naast hem staat mijn PRE merrie, een prachtig dier met een unieke kleur die haar onderscheidt van alle anderen. Haar elegantie en intelligentie maken elke rit een betoverende ervaring.

Onze paarden genieten van een speciale levensstijl op onze paddock paradise, een paradijselijk stukje land dat mijn man met zijn eigen handen heeft aangelegd. Hier kunnen ze vrij rondlopen, grazen en genieten van het buitenleven in al zijn glorie.

En laten we onze schattige Dexter mini koeien niet vergeten, die ons dagelijks verrassen met hun ondeugende streken en lieve blikken. Ze zijn een welkome aanvulling op onze boerderij en brengen een extra dosis vreugde in ons leven.

Kortom, mijn leven draait om mijn gezin, onze dieren en de prachtige natuur om ons heen. Elke dag voel ik me gezegend om te mogen genieten van deze eenvoudige maar kostbare momenten die ons leven kleur geven.

READ MORE

Wat betekent fotografie voor mij?

Een artistieke vastlegging van jullie band

Fotograferen is een ‘tool’ om te laten zien hoe ik de wereld zie. Ik geloof dat fotografie over het creëren van een echte verbinding gaat. Het is die ‘klik’ als je door Insta scrollt of op een website belandt en het meteen voelt, zodra je een merk tegenkomt dat bij je past. 

Het gaat om een artistieke manier vastleggen van jullie band en connectie. Met als resultaat een verhalende serie beelden waar je decennia lang nog om lacht en geniet.

AT THE MOMENT...

THINKING ABOUT:

het opschalen van mijn bedrijf

CRAVING:

Chocola 

READING:

You are a badass

LISTENING:

Imagine dragons

EATING:

Spagetti carbonara 

Gaan we samen shooten?

Upgrade voor jouw zelfvertrouwen of jouw diensten? I got you! Stuur mij gerust een berichtje en plannen wij zo snel mogelijk een call in.

CONTACT