HI, Ik ben alina. Jouw persoonlijke fotografe.

FOTOGRAAF,  MOEDER, ECHTGENOTE, DROMER & DIERENLIEFHEBBER

Onderweg naar het verpleegkundige HBO diploma, merkte ik al snel dat dat het niet voor mij was. En je weet vast wel hoe het is? Die gedachte als: en nu? Wat moet ik nu doen? Toen kon ik het niet eens een plekje geven dat ik mijn hobby & werk kan combineren. Namelijk het fotograferen, iets wat van jonge leeftijd mijn hart sneller doet kloppen. Op het moment dat ik mijn eerste paard kocht, wist ik het. Het zijn krachtige en elegante dieren die ik vast wil leggen. 

Door de jaren heen is deze idee wel een beetje veranderd, eerst ging het mij op de band tussen mens en dier, vanuit daar ging ik naar badass in jou en het paard. En nu? Nu heb ik het verlangen om dat te combineren op mijn eigen manier. 

Regelmatig krijg ik van fotografen te horen dat het heel tof is dat ik zo mijn eigen hoofd volg binnen fotografie en dat het een sterke kant is. Dus dit is mijn DOEL. Fotograferen op de AlinaNieman Photography manier.

READ MORE

Wat betekent fotografie voor mij?

Een artistieke vastlegging van jullie band

Fotograferen is een ‘tool’ om te laten zien hoe ik de wereld zie. Ik geloof dat fotografie over het creëren van een echte verbinding gaat. Het is die ‘klik’ als je door Insta scrollt of op een website belandt en het meteen voelt, zodra je een merk tegenkomt dat bij je past. 

Het gaat om een artistieke manier vastleggen van jullie band en connectie. Met als resultaat een verhalende serie beelden waar je decennia lang nog om lacht en geniet.

AT THE MOMENT...

THINKING ABOUT:

zo zo zo veel

CRAVING:

Bergen, zee & strand

READING:

You are a badass

LISTENING:

Imagine dragons

EATING:

pizza

Gaan we samen shooten?

Upgrade voor jouw zelfvertrouwen of jouw diensten? I got you! Stuur mij gerust een berichtje en plannen wij zo snel mogelijk een call in.

CONTACT