HI, Ik ben alina.

FOTOGRAAF,  MOEDER, ECHTGENOTE, DROMER & DIERENLIEFHEBBER

Samen met m’n gezin woon ik op een boerderij in Bourtange, Groningen, een klein, sprookjesachtig dorp.

M’n pad richting fotografie begon in 2016. Ik wist op dat moment absoluut nog niet wat ik wilde, maar één ding stond vast: ik snakte naar verandering. Verschillende studies, zoals een administratieve opleiding en de studie detailhandel & verzorging volgde. Daarna kreeg ik een baan als verzorgende, maar dat was het niet. Om erachter te komen wat dan wel, ben ik in een supermarkt aan het werk gegaan. Dat gaf me de tijd en ruimte om uit te zoeken wat ik wilde. 

Door m’n paarden op de foto te zetten, ontdekte ik m’n passie voor fotografie en van daaruit ben ik andere paarden liefhebbers op de foto gaan zetten. Het geeft me ontzettend veel energie mensen zoals jij te mogen helpen aan visuele content en door die mooie beelden jouw zelfvertrouwen een boost te geven.

READ MORE

Wat betekent fotografie voor mij?

my story is probably a lot like yours.

Fotograferen is een ‘tool’ om te laten zien hoe ik de wereld zie. Ik geloof dat fotografie over het creëren van een echte verbinding gaat. Het is die ‘klik’ als je door Insta scrollt of op een website belandt en het meteen voelt, zodra je een merk tegenkomt dat bij je past. 

Ik wil jou laten zien hoe sterk en mooi jij bent. Met unieke foto's en 3+ jaar ervaring binnen de fotografie weet ik precies hoe ik jou ontspannen kan zodat jij volop kunt genieten van de shoot.

AT THE MOMENT...

THINKING ABOUT:

buitenrit, lekker eten 

CRAVING:

Bergen, zee & strand

READING:

You are a badass

LISTENING:

Imagine dragons

EATING:

pizza

Gaan we samen shooten?

Upgrade voor jouw zelfvertrouwen of jouw diensten? I got you! Stuur mij gerust een berichtje en plannen wij zo snel mogelijk een call in.

CONTACT